تشخیص لنگش در اسب

لَنگِش (Laminitis) نوعی بیماری در گاو و اسب است که باعث لنگیدن آن‌ها هنگام راه رفتن می‌شود.لنگش سومین عامل مهم کاهش تولید در گاوداری‌ها شناخته شده‌است.عدم تعادل غذایی، عدم اتساع کافی شکمبه و سم‌چینی زیاد از دلایل اصلی لنگش هستند. از دیگر عوامل ایجاد کننده لنگش در اسب می توان به مصرف بیش از اندازه علوفه حاوی کربوهیدارت ها- مصرف علوفه آبدار – چاقی و عدم تحرک – مسمومیت خونی ناشی از متریت و اسهال و پریتونیت – انقباض سرخرگ پا ناشی از عوارض جانبی برخی دارو ها مثل کورتیکواستروئید ها – ناصاف بودن محل حرکت اسب می توان اشاره کردلنگش‌های مزمن را می‌توان با سم‌چینی منظم هر ۳-۴ ماه یکبار برطرف نمود. گاوهایی که مشکل پای آن‌ها درمان‌پذیر نیست معمولاً از گاوداری‌ها حذف می‌شوند.

مادون قرمز یا تصویربرداری حرارتی  می تواند مسائل بالقوه  را زودتر از روش های سنتی شناسایی نماید.تصویربرداری حرارتی می توناد می تواند ۲-۴ هفته قبل تر لنگش اسب را نسبت به روش های  بالینی شناسایی نماید.

مرجع

:Frequent findings and applications include, but are not limited to

  Pre-purchase evaluation                   Inflammation & soreness

Pre/post-event evaluation                      Muscle & nerve damage

Baseline imaging                                     Vascular patterns

Preventative diagnostics                         Circulatory disruptions

Saddle fit & rider evaluation                      Hoof pathology
        
       

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید